Om Elcenter

Vi är nästan allt du förväntar dig av ett företag i vår bransch.

Vi utför samma arbeten som många andra elteknikföretag, men vi gör det på vårt sätt. Vi är noga med att hålla tiderna vi bokar – och att informera dig direkt om det skulle uppstå hinder på vägen. Vi går igenom projektet tillsammans, utför det vi kommit överens om och ser till att det är funktionellt, snyggt och rent. Du ska nämligen varken behöva städa efter oss eller störa dig på detaljer som slarviga monteringar. 

Certifierade specialister på el.

Alla som jobbar på Elcenter har rätt utbildning för arbetet de utför. Alla certifieringar finns på plats och många av våra medarbetare har specialistkompetens inom områden de är särskilt intresserade av – till exempel solceller, industriel, värme, belysning eller fastighetsautomatik.

Jour 365 dagar om året.

Elinstallationer hör till sånt som bara måste fungera. Därför har vi byggt upp en jourservice så att du kan få hjälp dygnet runt, 365 dagar om året. Jourservicen gäller i Borås och närområdet.

Varje projekt förtjänar samma engagemang.

Oavsett storlek på uppdraget vill vi alltid leverera på samma höga nivå. Vi har policyer för vårt arbete inom kvalitet, säkerhet och miljö som vi jobbar aktivt med för att bli en ännu bättre arbetsgivare för våra medarbetare och partner till våra kunder. Klicka på knappen för att läsa mer om vårt arbete inom kvalitet, säkerhet, medarbetarutveckling och miljö.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.