Karriär

Vi tar ansvar för våra jobb, och de som utför dem.

Våra arbeten blir aldrig bättre än de som utför dem. Därför är det lika viktigt för oss att anställa bra människor, som att de är duktiga elektriker. Vi ger våra medarbetare möjligheten att utvecklas i sitt yrke och engagerar oss för att de ska trivas. För vi tror att den som mår bra också gör ett bättre jobb.

Tillsammans förändrar vi vår bransch.

Vi har byggt vår framgång på att vara motsatsen till den bild många har av elektriker och hantverkare. Vi bryr oss – därför kommer vi alltid i tid, svarar när våra kunder ringer och ser till att jobbet är färdigt när vi lovat.

Vår kultur hjälper dig att växa.

Vi tror att vi höjer nivån på både trivseln och våra elarbeten när vi jobbar tillsammans. Att hjälpa och lära av varandra är grunden i en företagskultur som får människor att växa. Hos oss får lärlingar en bra plattform för att bygga vidare sin kompetens, samtidigt som mer erfarna elektriker snabbt kan hitta en roll där de bidrar med sin kunskap.

Vi behöver bli fler.

Vi söker alltid efter fler duktiga utbildade elektriker och lärlingar. Så länge du förstår människor lika bra som jordfelsbrytare finns det en framtid för dig hos oss på Elcenter.

Vi på Elcenter

Möt våra elektriker.

Vi är över 70 medarbetare på våra kontor i Borås och Göteborg. Tillsammans har vi olika bakgrund, erfarenheter och kompetenser, men samma vilja att alltid göra ett bra arbete för våra kunder. Vill du veta mer om hur det är att jobba som serviceelektriker hos oss på Elcenter? Möt några av oss här.

Anders Nilsson

”Det roligaste med mitt jobb som elektriker är att jag får vara med från början till slut och se arbetet gå från idé till resultat i olika projekt. Jag känner förtroende och uppskattning från både ledningen och kollegorna på Elcenter.”

Anders är serviceelektriker på Elcenter och arbetar mest med större industriprojekt, men som så många av våra elektriker har han en omväxlande vardag. Mindre arbeten i privatbostäder och även jobb ute på fältet med att exempelvis fixa trafikljus ger omväxling till de större och mer komplexa uppdragen.

Det bästa med jobbet är enligt Anders möjligheten att kunna planera sin arbetsdag. Friheten han får genom Elcenter tillsammans med möjligheten att hela tiden utvecklas i sin roll gör att han trivs bra. Dessutom ger det en extra trygghet att det finns mycket kunskap och erfarenhet bland Elcenters personal tillsammans med en vilja att lösa problemen tillsammans.

Johan Forsman

”Det bästa med Elcenter är att vi har mycket frihet i våra yrkesroller. Alla dagar ser olika ut. Jag gillar att lösa problem – och vi löser allt. Det är bara en fråga om hur komplicerat det är och hur mycket tid som behövs."

Johan har arbetat som servicetekniker på Elcenter i över femton år. Hans jobb innehåller ofta felsökning och problemlösning – något han trivs bra med. Det han gillar mest med sitt jobb är att han känner ett starkt förtroende och får arbeta med stor frihet under ansvar. Ännu en anledning till att han trivs så bra som serviceelektriker på Elcenter är kollegorna.

Peter Östensson

”Elcenter är en välskött firma med ordning och reda. Vi har en bra gemenskap och mina kollegor är kunniga och hjälpsamma. Jag har jobbat här sedan 2005, trivs jättebra och har kul eftersom jobbet är varierande och utvecklande.”

Peter är serviceelektriker på Elcenter. Det han uppskattar mest med jobbet är att arbetet är så varierande och att han får vara med och hjälpa människor att lösa deras problem. Som serviceelektriker ser hans arbetsuppgifter väldigt olika ut, med både större projekt inom offentlig eller privat verksamhet och mindre elinstallationer hemma hos privatpersoner. 

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.