Belysning, ljusdesign och synanpassning.

Ljus har många funktioner. Dels att skapa trivsel genom tilltalande ljussättningar av din fasad eller trädgård, men också för att ge en bra ergonomi oavsett om det är hemma i köket eller på jobbet. För företag och verksamheter kan det även finnas arbetsmiljökrav som styr hur belysningen bör utformas.

Vi är specialister på ljus.

Ofta kan det vara svårt att föreställa sig vilken effekt en lampa får eller hur olika ljuskällor samspelar innan de är på plats. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter. Vi är utbildade genom Ljusskolan och hjälper dig att planera och installera en snygg och funktionell belysning med rätt egenskaper utifrån dina behov. Vi löser allt från ergonomisk arbetsbelysning till estetisk ljusdesign utom- och inomhus.

Synanpassningar för kontor och offentliga miljöer.

Oavsett om du har en äldre belysning som behöver bytas eller om det handlar om en renovering eller nybyggnation hjälper vi dig med ljus som är anpassat för verksamhetens krav och personalens behov. I miljöer där synskadade vistas är det särskilt noga med kontraster och att installera belysningen så att inte ljuset bländar.  

Kontakta oss, så hjälper vi dig.

Offertförfrågan