Brf

Vi hjälper din bostadsrättsförening med allt inom el och energi.

Beslut känns större ju fler de påverkar. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa bostadsrättsföreningar med behovsanalys, projektering, installation, driftsättning och överlämning för att göra processen både tydlig och smidig för styrelsen och de boende i föreningen. Vi är till exempel specialiserade inom solceller, energistyrning och laddinfrastruktur för brf:er.

Referenser

Vi installerade elbilsladdare till alla 32 parkeringsplatser i brf Lyckebo Sjöstad.

Genom ett noggrant förarbete kunde vi genomföra projektet lika estetiskt som smart. Kablaget lades dolt under den befintliga stenläggningen som vi även kunde nyttja för en snyggare installation av laddstolparna.

Referenser

En lönsam investering i hållbar energi för brf Södra Milstolpen.

Vi projekterade och installerade solceller tillsammans med energistyrningen Ferroamp för de 171 lägenheterna i brf Södra Milstolpen. Det innebär att eltillförseln balanseras automatiskt och skickas dit behovet är störst för stunden.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.