Elbilsladdning

Vi installerar laddboxar för smart, snabb och säker laddning.

Vi fixar installationen för din uppfart hemma. Men vi tar också ansvar för större projekt där vi hjälper exempelvis fastigheter, brf:er eller företag med laddinfrastruktur för hela parkeringar. Våra certifierade elektriker hjälper dig till en lösning som gör bilen redo för nya mil snabbare, säkrare och snyggare.

Installation av laddboxar i Borås och Göteborg.

Vi har kontor i Borås och Göteborg men utför installationer i hela närområdet. Vi har kompetensen, erfarenheten och certifieringarna som krävs för att resultatet ska bli funktionellt, snyggt och säkert.

Kontakta oss, så hjälper vi dig.

Klicka här för offert

Så här går det till.

1. Kostnadsfri rådgivning

Vi har en gedigen erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Vid större projekt gör vi även platsbesök för att få en klar bild av förutsättningarna.

2. Offert

För standardinstallationer har vi ett fast pris. För större projekt sammanställer vi en tydlig offert där vi beskriver systemet, vårt arbete och kostnaden.

3. Installation

Våra certifierade installatörer utför arbetet och testar så att allt är i ordning innan de går igenom systemet tillsammans med dig.

4. Ladda!

Parkera, plugga in och ladda! Nu kan du, dina kunder eller kollegor vänja sig vid driftsäker laddning och ett maxat batteri – varje dag.

Referenser

Vi installerade elbilsladdare till alla 32 parkeringsplatser i brf Lyckebo Sjöstad.

Genom ett noggrant förarbete kunde vi genomföra projektet lika estetiskt som smart. Kablaget lades dolt under den befintliga stenläggningen som vi även kunde nyttja för en snyggare installation av laddstolparna.

Vi jobbar med marknadens ledande laddboxar.

Vi installerar laddboxar av flera olika fabrikat. Det som är gemensamt för alla är att de håller en hög kvalitet som gör dem säkra och pålitliga. Det innebär att vi jobbar med ett uppdaterat och noga utvalt sortiment av laddboxar och att vi alltid kan rekommendera den lösning som passar ditt behov bäst. Laddboxarna stödjer alla funktioner du behöver, till exempel:

Smart laddning.

Schemalägg din laddning till tider med lägre pris för att spara pengar.

Appstyrning.

Styr och övervaka din laddning enkelt via din smartphone.

Lastbalansering.

Automatisk justering av elöverföringen för att inte överbelasta elnätet.

Ladda din elbil – men inte i vägguttag.

En stor fördel med eldrivna fordon är att drivmedlet är så lättillgängligt. Där det finns ett elnät, finns möjligheten att ladda din bil. Det enda som krävs är en laddstation som gör det snabbt och säkert att ladda batteriet. Det är viktigt att du inte använder vanliga vägguttag för att ladda din bil, eftersom de helt enkelt inte är dimensionerade för detta. I värsta fall kan det orsaka brand – det är också därför Elsäkerhetsverket avråder från att plugga in din elbil i ett vanligt vägguttag.

Checklista – välj rätt installatör för din elbilsladdning.

Vi på Elcenter har gedigen erfarenhet av att installera laddboxar för villor i Borås och Göteborg med närområden. Vi har också en svårslagen kompetens när det gäller större projekt med laddinfrastruktur för hela brf:er eller fastigheter.

1. Jämför gärna flera installatörer och välj den du får förtroende för. Vid större projekt för brf:er och fastigheter innebär arbetet ett stort ansvar och du kan spara mycket energi genom att välja någon som kan hjälpa dig med helheten – från rådgivning till projektering, installation och service.

2. Hur nära dig finns installatören och hur enkelt kan du komma i kontakt med dem även efter att installationen är klar? Välj en samarbetspartner som värdesätter långsiktiga relationer med sina kunder – inte de som vill göra snabba affärer.

3. Välj en installatör som utför allt arbete kopplat till laddstationerna med egen personal och tar ansvar för helheten. Då slipper du risken att olika företag skyller på varandra.

4. Kolla referenser på de laddboxinstallatörer du kontaktat. Här kan du läsa vad brf Lyckebo Sjöstad tycker om samarbetet med oss på Elcenter.

5. Säkra att bolaget är ekonomiskt stabilt. Du vill inte att installatören går i konkurs under arbetet med installationen – och inte efter heller, då du kan behöva nå dem för serviceärenden för din anläggning.

Vi installerar laddboxar i Borås och Göteborg med omnejd. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Tack för din förfrågan! Vi hör av oss så snart vi kan.
Oj! Något gick fel. Har du fyllt i alla fält?
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.