Elsäkerhet, brandlarm och besiktningar.

Som ägare är du personligt ansvarig för att din fastighets elanläggning är säker. Våra certifierade elektriker ser alltid till att våra installationer blir professionellt utförda, men de kan även hjälpa till med besiktningar och moderniseringar av äldre elinstallationer. Vid nybyggnationer och renoveringar tar vi gärna ett helhetsgrepp om fastighetens el- och brandsäkerhet..

Större trygghet, fler möjligheter.

Lägenheter i äldre byggnader har ofta gamla plåtcentraler som saknar jordfelsbrytare. Här kan vi hjälpa till att byta till ett 3-fassystem som ökar säkerheten och dessutom ger möjligheten att montera in modern utrustning som kräver 400V. För industrier och andra energikrävande verksamheter är också elsäkerhet, brandlarm och regelbundna besiktningar ett sätt att effektivt minimera risken för driftstopp.

Kontakta oss, så hjälper vi dig.

Offertförfrågan
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.