Energistyrning och smarta fastigheter.

Vi installerar smart teknik i hem, fastigheter och industrier. Med uppkopplade enheter och genomtänkta elinstallationer behöver du lägga mindre energi än någonsin för att reglera värme, belysning och elförbrukning. I många fall kan vi helt automatisera funktioner som gör livet bekvämare samtidigt som du sparar pengar.

Mindre energi, mer koll.

Smart teknik underlättar både för dig som äger fastigheten och de som bor eller arbetar där. Genom automatiska styrsystem för värme, belysning och ventilation blir vardagen bekvämare och smidigare. I flerbostadshus blir den också mer rättvis genom individuell mätning och debitering av strömmen för varje lägenhetsinnehavare.

Tomma rum kan bli lagom mörka.

Med modern, energisnål belysning och smart styrning är det enkelt att spara pengar. Investeringen kan faktiskt betala sig på bara några år. Förutom att du kan låta ljuset styras av rörelsesensorer kan du också reglera det efter inflödet av sol eller utifrån specifika tidsintervall. Du kan välja exakt vilka lampor som ska tändas och till och med ställa in färgton och ljusstyrka på belysningen. Om ljuset i ett trapphus exempelvis lyser med 10 procent när ingen är där, finns stora besparingar att göra.

Kontakta oss, så hjälper vi dig.

Offertförfrågan
Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.