Företagspolicy

Våra policyer för en bättre miljö, kvalitet och arbetsklimat.

I allt vi gör vill vi överträffa våra kunders förväntningar och erbjuda ett mervärde. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att leverera detta. På Elcenter genomför vi ständigt förbättringsarbeten i syfte att utveckla vår verksamhet. Våra lösningar ska vara säkra och hållbara för såväl våra medarbetare och kunder som miljön. Vi förbinder oss att följa lagar och krav. Som ett led i detta arbete har vi definierat en företagspolicy.

Genom kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsmiljö, kvalitet, elsäkerhet, miljö samt andra relevanta områden för vår verksamhet kan våra medarbetare förverkliga vår företagspolicy. Vår företagspolicy fastställer de grundläggande värderingarna för Arbetsmiljö, Medarbetare, Kvalitet, Säkerhet och Miljö som ska gäller på Elcenter. De uppfyller kraven i ISO 9001 samt ISO 14001. Vår företagspolicy är vår vägvisare för att bli ett bättre och säkrare företag för våra medarbetare och kunder.

Genom att klicka på "Godkänn" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår cookiepolicy för mer information.