Serviceelektriker – Elcenter AB i Göteborg

Vi på Elcenter har byggt vår framgång på att vara motsatsen till den bild många har av elektriker och hantverkare. Vi bryr oss – därför kommer vi alltid i tid, svarar när våra kunder ringer och ser till att jobbet är färdigt när vi lovat.

Idag är vi över 70 medarbetare i Borås och Göteborg. Tillsammans utför vi allt från mindre installationer i privatbostäder till stora projekt för brf:er, fastigheter och industrier. Vill du bli en del av vårt team och hjälpa oss nå vår vision att bli Sveriges ledande elteknikföretag?


Ditt jobb

Du kommer att utgå från vårt kontor i Göteborg och arbeta självständigt med stöd av våra serviceledare. Din roll innebär att du kommer vara på plats hos våra kunder där det är viktigt att du möter dem med ett genuint engagemang och viljan att alltid göra ett bra jobb. Ditt arbete stärker uppfattningen om Elcenter som en pålitlig och kompetent samarbetspartner inom elteknik. Din vardag kommer vara varierande med olika typer av elarbeten och arbetsplatser i Göteborgsområdet.

Arbetet innebär främst, men är inte begränsat till:

– Elinstallationer, montage, felsökning och servicearbeten.
– Planering och ansvar för ditt arbete, tillsammans med uppföljning och rapportering.
– Nära samarbete med serviceledare och kollegor för att tillsammans säkra kvaliteten i våra uppdrag.

Arbetet utgår från Elcenters kontor i Göteborg och du kommer att ha tillgång till bil i tjänsten. Rollen är flexibel och du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag och planering.


Vi tror att du är/har:

– Relevant elteknisk utbildning.
– Minst tre års erfarenhet i yrket.
– Förmågan att kommunicera obehindrat på svenska.
– Social, serviceinriktad och bra på att samarbeta.
– Drivet som krävs för att arbeta både självständigt och tillsammans för att lösa uppdraget på det bästa sättet, snarare än det snabbaste.
– B-körkort.

Vi ger dig:

– Möjligheten att bli en del av ett framgångsrikt team som löser problem tillsammans och som arbetar för att bli Sveriges ledande elteknikföretag.
– Ett jobb där du får chansen att utveckla din kompetens inom områden du är särskilt intresserad av.
– En anställning där din hälsa och trivsel prioriteras.

Är du intresserad?

Härligt! Skicka din ansökan till andrea.johansson@elcenterab.com med CV och personligt brev. Vi intervjuar kandidater löpande.

Vid frågor, kontakta:
Andréa Johansson
andrea.johansson@elcenterab.com
0708 – 73 42 80